Tipy pro muže na dárky pro všechny své ženy

Tipy pro muže na dárky pro všechny své ženy

Milí Pánové, tento článek je určený výhradně Vám. My víme, že to máte těžké. My víme, že uspokojit ženu je leckdy daleko náročnější, než vydělat balík nebo zdolat velmi vysokou horu. 

My víme, že chcete, aby byly všechny Vaše ženy šťastné. My Vám pomůžeme. Tady je pár rad, jak si to udělat jednoduché a přitom zabodovat prvotřídním darem. 

Ježíškova pomocnice

Naveďte všechny ženy ve svém okolí, ať Vám udělají seznam třeba s pěti linky na dárky, po kterých tyto Vánoce touží.

Má to nespočet výhod. Ženy to zabaví na dlouhé hodiny. Úplně bez práce dostanete do mailu nebo zprávy seznam možností, které můžete snadno posoudit a rovnou objednat. A Vaše milá stejně netuší, co dostane, takže zachováte i ten ženou vyžadovaný prvek překvapení. 

Doporučujeme Vám navést ty Vaše holky taky k Viktorce a poradit jim, ať si jednu položku vyberou tady. Nejen, že tak projevíte extra zájem, ale zároveň zajistíte, že jedna z položek bude v přijatelné ceně. U nás se kalhotky prodávají průměrně za 4 stovky.  

Univerzální velikost

Jako chytrej chlap na to pojďte od lesa. Univerzální velikost Vám dovoluje koupit oblečení bez obavy z opravdového trapasu, kdy "je to prostě malý nebo velký". Těžko říct, co je horší, vždycky je to blbý. Univerzální velikost tento problém předchází. A na rozdíl od poukazu to není neosobní, právě naopak.

Na internetu snadno najdete na zimu velmi praktické mikiny univerzální neboli UNI velikosti, UNI jsou někdy trička, župánky.

A u Viktorky máme taky univerzální kalhotky! Je to celkem zázrak, konkrétně model One Size Thong je vyroben z látky tak pružné, že by se kalhotky daly natáhnout celkem pohodlně i na Vás. A přitom super sedí i na drobné postavě.  

Každá žena je jiná, jednu potěší pytel drobností, jinou nový mixér, jedna chce zážitek, další bude nejraději, když jí něco prostě vyrobíte, uvaříte. Snad každou ženu potěší Váš čas a zájem. Tak tomu ten čas dejte, věnujte tomu svůj zájem a udělejte jí radost.

Taky ji určitě uděláte radost, když teď na chvíli vstanete od počítače a půjdete ji obejmout!

Hlavně pohodu Vám přejí všechny Holky z Viktorky


Chceš být Holka z Viktorky?
Pošli nám svůj Instáč!

Stále hledáme slečny, dívky a dámy, které se chtějí fotit v kalhotkách od Viktorky. Pošli nám mail s odkazem na Tvoje sítě a napiš něco o sobě. Těšíme se!

Další články na blogu

Nový web, stará dobrá Viktorka
Je nám velikou ctí Vám představit nový web, na kterém pracujeme několik měsíců. Líbí se Vám? A změnilo se něco zásadního? To se dočtete v článku.
Copyright
Nacházíme naše texty na webech konkurence. 1 ku 1 zkopírované v úvodnících, blozích i produktových popisech. A co s tím děláme? No vlastně nelze dělat nic..
Bezešvé kalhotky
Máte bezešvé kalhotky ve svém šatníku nebo o jejich koupi teprve přemýšlíte? My, Holky z Viktorky, je milujeme, a stejně tak naše zákaznice!