Balení

Balení
aneb kalhotky balíme s láskou!
Balení kalhotek považujeme od samého začátku za jeden z pilířů naší práce a dnešního úspěchu Viktorky. Prostě a jednoduše na obalu velmi záleží.
Kalhotky nám chodí přímo od výrobce z USA v krabicích a plastových pytlích, každé jedny kalhotky jsou balené do vlastního plastového pytlíčku s popisem a kódem. Recyklujeme tak týdně plný pytel plastových pytlíčků od kalhotek. 
Původně jsme kalhotky balily do krabiček z papíru. Vypadalo to fakt super, ale náklady na balení a proces byly úmorné. Skladovat desítky složených a stovky rozložených krabiček a krabic bylo velmi nepraktické. Všechny pamatujeme na skládání těch krabiček. Posílání Českou poštou bylo zbytečně drahé, protože i jedny kalhotky byly balík za 120 - 160 korun. 
Pak jsme přešly na pytlíčky a proces balení se urychlil a zlevnil. Takové pytlíčky se hravě vejdou do formátu dopisu a navíc se po cestě nikdy neobouchají. Pytlíčky používáme dodnes. Kupujeme je od spolehlivého českého dodavatele. Některé modely používáme roky, stále zkoušíme novinky a vychytávky. Máme rády tematické pytlíčky na Vánoce nebo Valentýna. Čas od času se ptáte po taštičkách s logy Victoria's Secret nebo PINK. Bohužel tyto taštičky výrobce neposílá. Možná právě proto jsme řešily vlastní balení.  
Perfektní balení Vás baví. Perfektní balení dodává luxusním kouskům od VS a PINK náležité uvedení. 

Chceš být Holka z Viktorky?
Pošli nám svůj Instáč!

Stále hledáme slečny, dívky a dámy, které se chtějí fotit v kalhotkách od Viktorky. Pošli nám mail s odkazem na Tvoje sítě a napiš něco o sobě. Těšíme se!

Další články na blogu

Nový web, stará dobrá Viktorka
Je nám velikou ctí Vám představit nový web, na kterém pracujeme několik měsíců. Líbí se Vám? A změnilo se něco zásadního? To se dočtete v článku.
Copyright
Nacházíme naše texty na webech konkurence. 1 ku 1 zkopírované v úvodnících, blozích i produktových popisech. A co s tím děláme? No vlastně nelze dělat nic..
Bezešvé kalhotky
Máte bezešvé kalhotky ve svém šatníku nebo o jejich koupi teprve přemýšlíte? My, Holky z Viktorky, je milujeme, a stejně tak naše zákaznice!